Premišljena in strateška izdelava spletnih strani

Okt 1, 2013
Okt 1, 2013

Izdelava spletnih strani je dandanes storitev, brez katere si poslovanja pravzaprav ne znamo predstavljati. Spletna stran je namreč marketinško orodje za promocijo podjetja ter širjenje prepoznavnosti določenega produkta oziroma blagovne znamke. Izdelava spletne strani mora biti seveda kvalitetna in profesionalna, nenazadnje pa tudi hitra v zameno za to, da se podjetje kar najbolje predstavi na trgu. Izdelava spletnih strani je vse prej kot lahek proces, ki se ga morajo lotiti le izkušeni ljudje in tisti, ki celotno storitev obvladajo. Spletna stran namreč predstavlja podjetje oziroma produkt, kar pomeni, da mora navdušiti obiskovalca. Le kaj bi se zgodilo, da bi bila spletna stran narejena na nekvaliteten način, hkrati pa predstavljala produkt? Verjetno bi obiskovalci takoj pomislili, da je tudi produkt manj kvaliteten oziroma manj profesionalno podjetje. Odvisno od tega, kaj spletna stran predstavlja. Zato nikar ne iščite izvajalca, ki vam obljublja najhitrejše izdelano spletno stran.
Izdelava spletne strani izpod rok strokovnjakov
strateška izdelava spletne straniVečkrat smo omenili, da je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. To ne pomeni zgolj pri prodajanju storitev, marveč tudi pri sami spletni strani. Izdelava spletne strani mora naročniku ponuditi kvaliteto ter seveda profesionalnost. Pri spletni strani je namreč bistveno zadovoljstvo obiskovalcev ter dobra uporabniška izkušnja. To pomeni, da mora biti spletna stran izdelana premišljeno ter strateško.
Kakšna je premišljena in strateška izdelava spletne strani?

 • preglednost
 • profesionalno izdelavo
 • biti v skladu s celostno podobo podjetja
 • ponuditi kvalitetne informacije
 • vsebuje kvalitetno besedilo
 • vsebuje kvalitetne fotografije
 • prijetna na prvi pogled
 • uporabniku prijazna
 • logično sestavljena
 • prijazna tudi ljudem z omejenimi možnostmi (barva slepota)
 • delovanje na različnih brskalnikih (Explorer, Firefox, Safari,…)
 • SEO optimizirana

Ljudje se vedno znova radi vračajo na spletno stran, ki je narejena profesionalno in kjer vedo, da je zaupanja vredna. Izdelava spletne strani ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov nikakor ni lahka. Pri celotnem procesu izdelave moramo ves čas paziti na vse podrobnosti. Naročnik, ki se odloči za strokovnjake, ki mu bodo izdelali spletno stran, mora izbrati preudarno. Izdelava spletnih strani nikakor ne sme biti prepuščena naključju.
Izdelava spletnih strani z neprestano komunikacijo
Naročnik se odločil, da bo imel spletno stran. Najprej mora najti primernega strokovnjaka za izdelavo spletnih strani. Z njim mora ves čas ostati v interakciji. Izdelava spletne strani je lahko kvalitetna le v primeru, da sta naročnik in izvajalec ves čas v kontaktu. Vsaka napaka oziroma podrobnost se mora sproti odpravljati.
Izdelava spletnih strani zahteva poleg vsega znanje različnih področjih računalništva. Na koncu mora vse delovati skladno – od grafičnega oblikovanja pa vse do samega programiranja, postavitve in vsebine. Spletna stran je namreč živi organizem, ki živi skupaj z vašim podjetjem oziroma proizvodom, kar se je potrebno zavedati. Sodobno podjetje bo vedelo, da izdelava spletne strani nikakor ne sme biti prehitra, saj lahko povzroči slabo kvaliteto. Na prvem mestu mora biti vedno znova kvaliteta ter strokovnost, ki jo dobite pri profesionalnih izdelovalcih spletnih strani.
Nenazadnje gre za vložek, ki vam lahko prinese veliko marketinških koristi v prihodnje. Izdelava spletnih strani izpod rok profesionalcev pa vas gotovo ne bo razočarala. Ravno nasprotno – pridobili boste kvaliteto, profesionalen pristop ter tisto, kar vsako podjetje v današnjem času najbolj potrebuje – profesionalno izdelano spletno stran.
Podjetju Spletnik je načrtovanje in izdelavo spletnih mest zaupalo že več kot 1000 zadovoljnih podjetji. Kontaktirajte naše strokovnjake in zahtevajte neobvezujočo ponudbo še danes!
 

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.