Samostojna izdelava spletne strani – da ali ne?

Avg 28, 2014
Avg 28, 2014

Spletna stran je pomembno marketinško orodje, ki nas predstavlja svetovni javnosti. Poleg vsega lahko ljudje venomer dostopajo do naših podatkov 24 ur na dan 7 dni v tednu. Spletna stran nas predstavlja in ljudem nudi tiste informacije, ki jih želimo deliti v javnostjo.samostojna izdelava spletne strnai Že imate lastno spletno stran? Kot podjetje oziroma nekdo, ki želi uspeti, vsekakor potrebuje lastno spletno stran. Zavedati se je potrebno, da je splet nekaj, brez česa dandanes enostavno ne moremo. Večina svetovnih uporabnikov spleta išče informacije preko spletnih iskalnikov, zato vsi dobro poznamo pregovor – ‘Če vas ni na spletu, najverjetneje sploh ne obstajate’. To še kako drži. Ljudje pomembne informacije iščemo na spletu, zato je dobro imeti spletno stran.

Je smiselna samostojna izdelava spletne strani?

Mnogi odlašajo z izdelavo spletne strani zgolj zaradi tega, ker jo morajo naročiti. Le zakaj si je ne bi enostavno izdelali sami? Seveda obstajajo določene prednosti ter slabosti samostojne izdelave spletne strani. Potrebno se je odločiti, kaj vam je pomembno ter kakšno znanje imate. Na srečo dandanes obstajajo številna orodja, ki vam pomagajo pri samostojni izdelavi spletne strani. Orodje vas natančno vodi, usmerja ter vam svetuje pri izdelavi. Spletno stran si lahko preprosto izdelate sami, tudi če nimate programerskega in oblikovalskega znanja. Pomembno je, da veste, kaj želite in kaj boste imeli na spletni strani.

Prednosti samostojne izdelave spletne strani so:

  • natančno takšna spletna stran, kot si jo želite

  • sami si določite rok izdelave spletne strani

  • vnesete vsebino, ki jo želite imeti na spletni stran

  • imate ravno takšno grafično zasnovo, kot ste si jo zamislili

Slabosti samostojne izdelave spletne strani so:

  • površna izdelava spletne strani

  • neprofesionalen izgled

  • nekvalitetna vsebina, ki ni prilagojena iskalnikom

  • veliko porabljenega prostega časa

Seveda se vsakdo odloči, ali bo sam izdelal spletno stran ali ne. Hitro, enostavno in brez programiranja jo lahko naredite s pomočjo različnih orodij. Izbirate lahko že med oblikovanimi dizajni, različnimi funkcionalnostmi in drugimi prednostmi. Vse kar je potrebno je, da si vzamete čas, razmislite, kaj boste imeli na spletni strani, na kakšen način bo to predstavljeno in kaj zahtevate od same spletne strani. Tako boste lažje pričeli in imeli jasno vizijo, kako celotno spletno stran ustvarjati.

Izdelava spletne strani z ekipo izkušenih strokovnjakov

Ne glede na to, ali se boste odločili za samostojno izdelavo spletne strani ali jo boste naročili. Vedno se je dobro posvetovati z ekipo izkušenih strokovnjakov, ki natančno poznajo razmere na trgu. Ti vam bodo svetovali, kakšna naj bo spletna stran, kako je dobro, če je zgrajena in kakšna naj bo njena vsebina. Vsekakor je ključnega pomena dejstvo, da je narejena za obiskovalca, torej uporabniku prijazna. Izkušeni strokovnjaki vam bodo pri izdelavi svetovali in pomagali. Zaupajte le najboljšim in s profesionalno spletno stranjo pozitivno presenetite obiskovalce. Vsekakor bo to v prihodnje dobro za vašo prepoznavnost.

Preizkusite naš urejevalnik Spletnik brezplačno za 14 dni ali stopite v stik z našim strokovnjakom, ki vam bo z veseljem pomagal. Pokličite na brezplačno številko 080 3339 ali izpolnite obrazec tukaj!

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.