To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Zakaj sta prenova ali vzdrževanje spletne strani tako zelo pomembna za vaš posel.

Na vrhu seznama vseh razlogov je funkcionalnost spletne strani. Več je vloženega truda, bolj spolirana in profesionalna izgleda vaša spletna predstavitev.  Lepo oblikovana in izvirno izdelana spletna stran je prav tako lahko zelo dober  razlog, da jo obiskovalci ki jih je kot taka sposobna privabiti, naredijo še bolj aktivno. Seveda če je ta sposobna komunikacije in interakcije z njimi.
In spet, je stalen razvoj spletne strani tako zelo pomemben, da enostavno ni boljšega promocijskega orodja za vaše produkte? Ne glede na ostale promocijske aktivnosti, ki jih morebiti uporabljate na spletu, je rečeno, da je spletna stran najbolj učinkovito spletno promocijsko orodje, ki je pomembno prav tako za sklepanje raznih poslov.

Tako kot v preteklosti, se tudi danes potrebe uporabnikov spreminjajo zelo hitro. Sedaj ti iščejo že samo tiste spletne strani, za katere vedo da se stalno osvežujejo in dodajajo novo vsebino, nove informacije, nove zanimive stvari. Razvijanje spletne strani v tem smislu, da stalno dodajamo novo vsebino in interaktivne elemente, je zelo pomembna tehnika osveževanja informacij, ki jih vaši potencialni kupci stalno iščejo. Uganite, to je to zaradi česar razvoju pravijo: »nadaljevalni proces« in ne dejanje, ki ga storimo samo enkrat in nikoli več.

Razvoj spletne strani pride do izraza še posebej takrat ko je čas, da svoj posel na spletu začnete komercialzirati. V primeru, da želite produkte in storitve prodajati na način kakršnega vaši kupci pričakujejo od vas, bo potrebno zavihati rokave in jim omogočiti čimveč udobja. Spletna stran mora biti sposobna prenesti večje število obiskovalcev (ne sme biti počasna in dolgočasna), ponuditi mora najbolj pomembne informacije, izpostaviti prednosti in ob tem še prepričati obiskovalce, da se še kdaj vrnejo.

Tega spletna stran, ki se je že nekaj mesecev ni dotaknil nihče, seveda ni sposobna. To je tako kot v šoli. Učenci, ki se ne učijo in ne delajo domačih nalog stagnirajo. Posledica tega je, da kasneje ne morejo komunicirati na isti valovni dolžini kot sovrstniki, ki so se razvijali s tokom, torej učnim programom.
Pravtako spletna stran, ki samo čemerno »sedi v klopi« in zasanjano »gleda skozi okno«, ne sledi trendom ter tako onemogoča podjetju da se razvija. Medtem konkurenca že pridno »dela diplomo«!

Mogoče si spletno stran lahko predstavljamo še kako drugače. Recimo da jo poimenujemo »pisarna, kamor obiskovalci prihajajo 24 ur na dan,« …in ne samo od 9h do 16h…

Torej, tudi tukaj mora biti stalno nekdo prisoten. Vaši obiskovalci niso roboti ali avtomati, da bi se pogovarjali z avtomatom. Pričakujejo namreč kontakt ali vsaj občutek, da za spletno stranjo nekdo stoji, sedi ali karkoli…da jo vzdržuje, razvija in tako stalno dovaja nove informacije.
Tudi samo občasna obnova spletne strani, je bolje nekaj kot nič!

Kar pa se tiče optimizacije spletne strani za iskalnike, pa ni potrebno izgubljati besed. Če je naš namen, da se spletna stran pojavi na prvi strani iskalnikov, potem je razvoj vsebine vaše spletne strani nujen, saj prav tako ni potrebno ponavljati, da vaši konkurenti plačujejo tudi po več tisoč evrov, da bi se uvrstili čimvišje.

Če mislite, da je vaša spletna stran zastarela in bi bila potrebna »očesa« spletnega strokovnjaka, potem ne izgubljajte časa, saj bo v nasprotnem primeru (kar je za današnji čas normalno) veliko stvari v tem času »šlo mimo vas«, ne da bi jih lahko izkoristili za svoj posel.

Kontaktirajte nas in ocenili bomo vašo spletno stran, ter vam dali najboljši nasvet. Lahko nam pišete na info@spletnik.si ali nas pokličete na 080 33 39.

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017